Hirdetés

Andy Serkis rendező szerelmi történetként látja a Venom folytatását

|

Érdekes nézőpont, de annyira nem is áll távol a valóságtól.

Hirdetés

Hogy ki mennyire fogja majd "love story"-ként nézni a Venom folytatását, az egy nagyon jó kérdés. Andy Serkis, a Venom folytatásának rendezője azonban máris, így a premiert megelőzően ad egyfajta értelmezést ahhoz, amit majd látni fogunk. És ha azt nézzük, annyira nem is ördögtől való, pláne ha azt nézzük, hogy az első filmet sokan egyfajta homoerotikus párkapcsolati filmként értelmezték. 

Hirdetés

Serkis tehát úgy néz ki, hogy elődje, Ruben Fleischer rendező után még jobban ráfekszik erre a vonalra: a szimbióta és annak hordozója, Eddie Brock kapcsolatát egy döcögős házasságként látja, amelyben a két fél többé-kevésbé összeszokott. Az alábbiakat a Sony produkciós jegyzetei között lehetett olvasni.

A film egy szerelmi történet - csak épp nem az a fajta szerelmi történet, aminek gondolod. Egy rendkívüli kapcsolatot mutat be szimbióta és gazdatest között. Bármely szerelmi kapcsolatnak vannak mélységei és magasságai egyaránt, buktatói is, így Venom és Eddie kapcsolata is bőven okoz problémákat, sőt egy majdnem-gyűlölet is létrejön köztük. Viszont együtt kell lenniük - képtelenek élni a másik nélkül. 

Serkis ezen kívül beszél még arról, hogy egy házasságban a sok egyet nem értést követően a két fél azért igyekszik egyetértésre jutni és békére - és ez is jellemző Eddie és a szimbióta kapcsolatára. Ez egy mindenképpen izgalmas olvasat, kérdés csupán az, hogy maga a film lesz-e ennyire érdekfeszítő, vagy csak egy butácska B-filmbe hajló blődség lesz, mint az első rész. Mindenesetre minden bizodalmunk Serkisé, reméljük, hogy képes lesz új életet adni a karakternek és hogy kihasználja Woody Harrelson potenciális őrületét Carnage szerepében. A Venom 2. - Vérontót október elsejétől vetítik a külföldi mozik (miután a sok csúsztatás után végül inkább előrébb hozták október 15-ről). A hazai premier eredetileg október 14 volt, egyelőre nem tudni, hogy változott-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.