Hirdetés

Az Avengers: Infinity Warból az Őrzők sem maradnak ki

|

Ezt a régóta várható és biztosnak tűnő információt a Groot hangját kölcsönző Vin Diesel maga erősítette meg véglegesen.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo ("Amerika Kapitány: A tél katonája", "Amerika Kapitány: Polgárháború") összesen 67 fontosabb karakter feltűnését ígérték a közelgő Bosszúállók filmekre, melyek közül most már biztosan a Galaxis Őrzői tesznek ki néhányat. Nem tudjuk, hogy a jövő májusban érkező Vol. 2 folytatás végén milyen helyzetben lesz majd kedvenc űrbéli csapatunk, de ezek szerint várhatunk valamilyen kapcsolatot, utalást - akár a film valamelyik stáblistás jelenetében. 

Hirdetés

Tehát igen, ha valaki eddig is tényként kezelte az Őrzők szereplését a nagy Thanos elleni összecsapásban, annak határozottan igaza volt. Nagy hiba lett volna kihagyni őket a kismillió indok közül már csak azért is, mert Gamorának és Draxnek is van oka az őrült titán ellen harcolni. Az információt az "I am Groot" szavakat ismételgető Vin Diesel erősítette meg nemrég egy élő bejelentkezése során Facebookon, pontosan ezt mondta: 

[...] az Őrzők szerepelni fognak a Bosszúállók: Végtelen Háborúban és ez hihetetlenül izgalmas. Hihetetlenül izgalmas. Hihetetlenül izgalmas és valami olyasmi, amit mindenki előtt tudhattál meg, ha követed az oldalam.

Még ha ez nyilvánvaló is volt, azért nagyon jópofa, amiért Diesel ilyen lazán bedobta az infót, tekintve a Marvel nagy hírnevű titkolózásait. A valódi kérdés persze az, hogy ez a nagyszerű szedett-vedett banda milyen szerepet fog játszani a film(ek)ben, elvégre a többi földhözragadt hőssel ellentétben ők szakértői az intergalaktikus kalandoknak és a közelgő ellenséget is jól ismerik, elég csak Gamorára gondolni, aki Thanos egyik fogadott leánya volt. 

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego). A Bosszúállók: Végtelen Háború majdnem rá egy évre érkezik 2018 májusában. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.