Hirdetés

Az Alita sztárja nagyon szeretne folytatást Robert Rodriguez filmjéhez

|

Rosa Salazar már régóta rágja James Cameron és Rodriguez fülét egy esetleges Alita 2-ért.

Hirdetés

Az Alita: A harc angyala 2019-ben meglehetősen megosztóra sikeredett, annyi viszont biztos, hogy a befejezés alapján lehetne számítani a történet folytatására. Mivel hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban nem érkezett, a rajongók évek óta könyörögnek egy második részért, ám ez vajmi keveset ér: a főszerepet alakító Rosa Salazar szava talán többet nyom a latba.

Hirdetés

Salazar ugyanis már Rodriguezzel és Cameronnal is beszélt erről:

Folyton ezzel zaklatom őket. Még a végén beperelnek! Sokat e-mailezek James Cameronnal, de valamiért mindig azt mondja, hogy nincs kedve hozzá. Azért hihetetlen ezt egy olyan embertől hallani, mint Cameron! Amikor a South by Southwest Filmfesztiválon voltunk, meglátogattam Rodriguezt egy teára, és csak az Alitáról beszélgettünk.

A Cinemablendnek adott interjújában már arról beszélt a színésznő, hogy még egyikük sem vetette el a lehetséges folytatás ötletét:

Mind a hárman rajongunk ezért a filmért. Sosem veszítjük szem elől. Ha feljön róla a szó, mindig arra lyukadunk ki, hogy miként vegyük fel a fonalat. Mindent megteszünk azért, hogy visszahozzuk Alitát, mert tudjuk, hogy a története mindenki számára sokat jelent. Szerintem valami olyat képvisel ő, ami túlmutat a rasszon és a nemek kérdésén. Tehát dolgozunk az ügyön!

Ti mit szólnátok egy új Alita-filmhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.