Hirdetés

Az ismeretlen Drakula főszereplője örülne, ha bekerülne a Dark Universe-be

|

A Universal szörnyes filmes univerzumának részese szeretne lenni Luke Evans, hogy ő is szerepelhessen az elkövetkező Sötét Univerzum filmjeiben.

Hirdetés

A Marvel filmekhez hasonlóan a Universal stúdió is össze akarja hozni a saját filmes világát, aminek eredetileg Az ismeretlen Drakula is részese lett volna, hiszen a film végén gyorsan át is helyezték a történetet napjainkba, így nem is lett volna akadálya, hogy akár A múmiában is felbukkanjon a hírhedt vérszívó, de a Universal úgy döntött, hogy Drakula nem lesz része a szörnyes világnak.

Hirdetés

Egy interjúban Az ismeretlen Drakula főszereplője, Luke Evans így nyilatkozott:

Nagyon élvezetes munka volt ez számomra. Úgy gondolom, hogy valóban megvoltak a maga hibái, viszont rengeteg pozitív visszajelzés is érkezik, és emberek azóta kérdezgetik tőlem, hogy mikor jön a folytatás. Eléggé nyitva hagytuk a végét, hiszen ez a karakter bármikor felbukkanhat, bármelyik történelmi korban megjelenhet. Ki tudja. Én szívesen visszahoznám valamilyen kontextusban, de őszintén, én is csak annyit tudok, mint te, mikor arról van szó, hogy mi folyik a Universal Stúdió tárgyalóasztalainál. Tényleg nem tudok semmit.

Ti mit szólnátok Drakula felbukkanásához a későbbi múmia, vagy egyéb szörnyes filmekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.