Hirdetés

Nyerj velünk Batman figurát és képregényt!

|

A Fantasmania és a Puliwood közös nyereményjátékában egy Batman figura talál gazdára (választható), valamint kisorsoljuk a magyar Batman képregénysorozat 1. számát is.

Hirdetés

Ha igazán nagy Batman rajongó vagy, akkor a mostani felhívásunk pont neked szól, ugyanis partnerünk, a Fantasmania felajánlásából kisorsolunk egy Batman figurát. Tarts velünk!

Hirdetés

A Puliwood és a Fantasmania közös nyereményjátékában egy könnyed űrlap kitöltésével vehettek részt, és már előre ki is választhatod, hogy a Christopher Nolan-féle mozis Batman és az Arkham-féle videojátékos Batman közül melyiket viszed haza, ha nyersz. Mindkét figura több ponton mozgatható és rajongói gyűjteményekben is megállja a helyét (ők és a többi Batman figura itt kapható). Az alábbi űrlapot töltsétek ki a részvételhez (ha nem jelenik meg, itt elérhetitek közvetlenül):

Ez természetesen nem kötelező, de aki kommentben jelzi a játék Facebookos posztja alatt, hogy melyik figurát szeretné, megosztja a képet és kedveli a Fantasmania, valamint a Puliwood oldalát, annak esélye lesz egy bónusz nyereményre is, amely a magyar Batman képregénysorozat 1. száma. A helyes válaszokat október 6, csütörtökig várjuk, majd pár nap összesítés után következik a sorsolás és az eredményhirdetés. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.