Hirdetés

Befejeződött a kokainos mackóról szóló kaland, a Cocaine Bear forgatása

|

Ellizabeth Banks sikeresen leforgatta az abszurd, de mégis igaz történeten alapuló filmet.

Hirdetés

Még a nyáron adtunk hírt róla, hogy Elizabeth Banks egy meglehetősen félresikerült Charlie Angyalai reboot után egy kokainfüggő medvéről készíti új filmjét, Cocaine Bear címen. Az első hallásra hihetetlennek tűnő sztorinak vannak igazságba kapaszkodó gyökerei, bár előreláthatólag a filmben sokkal több játékidőt kap a felpörgött mackó, mint amennyit a helyiek észleltek belőle 1985-ben, amikor egy repülőn menekülő drogcsempész ledobott zsákmányát lelte meg egy medve.

Hirdetés

A Cocaine Bear forgatási munkálatai a napokban be is fejeződtek, amit a film társproducere, Chris Miller osztott meg egy tweetben. Ebből nemcsak az elsődleges munkának befejezte vált nyilvánvalóvá, hanem az is, hogy a forgatásnak nem amerikai vadregényes tájak adtak otthont, hanem a koboldoktól hemzsegő írországi rengetegek - a 21 Jump Street társrendezője pedig nem volt rest még hozzátenni a tweetjében, hogy az utómunkálatok során kénytelenek lesznek kiretusálni a mágikus lényeket.

Viccet félretéve, akármennyire is balul sült el a Charlie Angyalai, és akármennyire őrültségnek tűnik a Cocaine Bear alaptörténete, minden adott, hogy egy szórakoztató marhaságot kapjunk végeredményül. Miller mellett még az ügyeletes társa, Phil Lord is a producerek között található, és ha az ő nevük nem elég garancia, akkor az illusztris színészi gárda az lehet: Keri Russell, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson vagy Kristofer Hivju (a Trónok Harca Tormundja). A Cocaine Bear 2022-ben kerülhet a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.