Hirdetés

Bemutatkozott Starfire képregényhű szuperhősjelmeze a Titans harmadik évadából

|

Már régóta vártunk erre.

Hirdetés

Habár első évados megjelenése azzal a rózsaszín parókával hagyott kívánnivalót maga után, de az Anna Diop által megformált Starfire már a második évadban is sokkal természetesebben festett, a szuperhősjelmez azonban továbbra is hiányzott. Szerencsére eddig kellett várni, a sorozatnak otthont adó HBO Max ugyanis a napokban leleplezte, hogy milyen új megjelenést kap a karakter a Titans soron következő epizódjaiban.

Hirdetés

A meglehetősen látványos és a forrásanyaghoz hű kosztümöt ezúttal is Laura Jean Shannon tervezte, aki legutóbb például Vörös sisak dizájnjával nyűgözte le a rajongókat. Az alábbiakban egy hivatalos, beállított promóképet és egy koncepciós vázlatot is megnézhettek Starfire új kosztümjéről, amelyet tehát a sorozat harmadik évadában fog viselni. Korábbi információk szerint el is kél majd a csataszerelés, ugyanis ezúttal sokkal nagyobb szerepet kaphat a második etapban bemutatkozott Blackfire, Kory Anders kevésbé barátságos nővére. 

Nektek hogy tetszik Starfire szuperhősjelmeze?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.