Hirdetés

Comic-Con: Lesz Resident Evil 5?

|

Egy külföldi magazin elkapta pár szóra a Resident Evil: Afterlife rendezőjét, Paul W.S. Andersont, akit jól ki is faggattak a jövőbeli terveiről. Érdekes dolgokat mondott az úriember.

Hirdetés

A tegnap délutáni interjúban megkérdezték tehát minderről Anderson-t, aki kézségesen válaszolt is a neki tűzött kérdésekre: "Az ön által említett tervek megvalósulhatnak? - Mindig csak egy filmre koncentrálunk. Egy film legyártása egész embert kíván, és remélem, hogy én megláttam a helyes utat a Resident Evil kapcsán. Számunkra ez nem vállalkozás, ez egy szenvedély. Nem akarok beszélni a következő fejezetről, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy a jelenlegi milyen fogadtatásban részesül."

Nem egészen egy igent, vagy egy nemet kaptunk, de ezek szerint Anderson ahhoz méri az új trilógia elkészítésének lehetőségét, hogy a Resident Evil: Afterlife hogyan szerepel a kasszáknál.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.