Hirdetés

Comic-Con: Underworld 4 - Kate Beckinsale visszatér?

|

Záporoznak ránk a Comic-Con utolsó napján történő bejelentések, pletykák tüzes hada, most éppen Kate Beckinsale bájos pofikáját figyelhetjük újra vámpírként. Legalábbis lehetséges.

Hirdetés

Az emlegetett direktor, Les Wiseman (kinek neve kísértetiesen hasonlít Tom Cruise kitalált karakterére) a Comic-Con rendezvényén tett nyilatkozatot, és a következőket közölte a publikummal: "A forgatókönyv már készen áll, csupán az kell hozzá, hogy minden tökéletesen alakuljon. Az egész stáb azon van, hogy összehozzuk a negyedik részt, nagyon izgulunk is ez miatt, és ha Beckinsale-nek is tetszik a forgatókönyv, akkor újra szívesen látjuk a csapatban. Saját bevallása szerint szívesen lenne ismét vámpír..."

Idő közben megérkezett az Underworld 4 dátuma is, amely 2011. Szeptember 23-ra esik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.