Hirdetés

A Foxon jön a DC Black Lightning sorozata

|

Otthonra talált Black Lightning karaktere, akinek érkezéséről a folytatásban olvashattok részleteket.

Hirdetés

Csak egy hete számoltunk be róla, miszerint a The CW-féle DC-sorozatok producere, Greg Berlanti egy újabb szuperhőst visz a tévéképernyőkre: Black Lightning-ot. Nagyon úgy fest, miszerint a Fox nyitott az ötletre, ugyanis az Entertainment Weekly legfrissebb jelentései szerint náluk kapott zöld utat az izgalmasnak ígérkező dráma pilot epizódja. Ugyanezen a hálózaton fut a nagy sikerű Batman előzménysorozat is, a Gotham, ami szeptember 19-én tér vissza a harmadik évadával - ennél fogva igencsak jó hír, ha az ő kezeikben van Black Lightning története. 

Hirdetés

Mara Brock Akil ("The Game", "Being Mary Jane") és férje, Salim Akil ("Seprűs esküvő", "Sparkle") ragad tollat, hogy megírják az egyik legelső fekete szuperhős élőszereplős feldolgozásának történetét, mellettük pedig a már említett Greg Berlanti, valamint Sarah Schechter is biztosan producerként fog működni. Az első leírás szerint a Black Lightning Jefferson Pierce történetét követi, aki évekkel ezelőtt meghozott egy elképesztően fontos döntést: megvált jelmezétől és szuperhős identitásától. Ám amikor mintadiák lányát egy helyi banda bevonja maguk közé, Pierce visszatér a harcba, mint a körözött igazságosztó és a DC legenda Black Lightning. 

Mindenképp érdekesen hangzik a dolog és mi személy szerint látunk is benne potenciált, szóval kíváncsian várjuk a további fejleményeket, vagyis a potenciális premierdátumot, casting-híreket és hasonlókat. Ti mit gondoltok? Fut már elég DC-sorozat, vagy teljesen nyitottak vagytok minél több adaptációra, ha az nem megy a minőség rovására? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.