Hirdetés

Jön Deathstroke a DC Bővített Univerzumába (Frissítve)

|

Dobjon félre mindenki mindent, mert videóanyagunk is van a DC Comics népszerű gonoszáról, aki célba vette a mozivásznakat.

Hirdetés

Ben Affleck, a DCEU denevérruhába bújt igazságosztója, a közelgő Igazság Ligája mozifilm sztárja és producere ma szó szerint felrobbantotta az internetet: Egy eddig nem látott felvételt osztott meg közösségi médiás oldalain Deathstroke-ról, aki eszerint minden bizonnyal csatlakozni fog a filmes univerzumhoz. 

Hirdetés

Már elkezdhettek gyanakodni a rajongók, amikor Marc Guggenheim, az Arrow producere elárulta, hogy Deathstroke egy másik DC projekthez van kötve, ezért nem tér már vissza a sorozatban - ezután jött Affleck. Az általa pont most megosztott videó miatt sokan úgy vélik, hogy Slade Wilson az Igazság Ligájában teheti (először) tiszteletét, ezzel együtt pedig ez a rövid részlet is onnan származik, de könnyen lehetséges - és talán valamivel valószínűbb, ha belegondolunk - hogy ez egy jelmezteszt az önálló Batman film kapcsán, aminek premierdátuma egyelőre tisztázatlan. Azt biztosra vehetjük, hogy Ben Affleck nem ok nélkül publikálta a jelenetsort, amin egy ismeretlen színész alakította élőszereplős változatát láthatjuk a népszerű gonosztevőnek. Nézzétek meg magatok is:

Frissítés: A The Wrap legfrissebb értesülései szerint Slade Wilson bizony nem más, mint az előkészületekben lévő Batman mozifilm főellensége lesz! A gyilkológép zsoldos és a sötét lovag már többször összecsaptak az elmúlt évtizedek képregényeiben, mostanában pedig a méltán híres Batman: Arkham videojátékokban is fontos szerepet kapott a karakter. Amennyiben igaz ez a hír, Deathstroke-kal és a DCEU Batmanjével minden bizonnyal egy nagyon brutális akciófilmet hoz el nekünk Ben Affleck, aki nemcsak főszereplője, de írója és rendezője is az önálló kalandnak. Ti mit gondoltok? 

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Luis Lane), Jessie Eisenberg (Lex Luthor), Willem Dafoe és J.K. Simmons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.