Hirdetés

A Deadpool 2 a folytatásokból csinál viccet

|

Deadpool továbbra is stílusos marad - a folytatásban a szuperhősfilm folytatásokból csinál majd viccet mindenki kedvence.

Hirdetés

Ha egy nagy listán fel lenne sorolva az összes eddig készült szuperhősfilm, valamennyire megértené az ember, hogy sok kritikus (és néhány rajongó) miért fáradt már bele az évről évre egyre nagyobb számmal jelentkező adaptációkba. A filmipar általános jellemzője a "sequelitis", ami folytatásokat, remake-eket, rebootokat és állandóan jelenlévő filmes univerzumokat takar, így nem csoda, hogy a Deadpool 2 ezt jól kiparodizálja majd. 

Hirdetés

Simon Kinberg ("Deadpool", "Fantasztikus Négyes", "X-Men: Apokalipszis"), a 20th Century FOX producere az az ember, aki nélkül nem maradunk friss információk nélkül hosszútávon a stúdió Marvel filmes univerzuma kapcsán. A napokban a Television Critics Association eseményen árult el egy-két részletet a nagy sikerű Deadpool mozi folytatásáról, ami 2017 elejétől forog és várhatóan rá egy évre kerül a mozikba. 

Úgy gondolom, hogy a Deadpool 2 megjegyzéseket tesz majd arra, ami manapság a filmekben történik, különösen a szuperhősfilmekben. A folytatásfilmek telítettsége és szaporodása olyan téma, amivel biztosan el fogunk játszadozni.  

Ha már az első filmben kedvenc szájhősünk párhuzamba állította egymással a csapatfilmeket és az önálló mozikat, illetve ezek tipikus klisés elemeit helyezte központba, a folytatástól el is várja az ember, hogy stílusosan a második részek átlagos hibáival és azok megugrásával szórakozzanak el zseniális módon. Ami biztos, hogy Ryan Reynolds, az igazi hősök (az írók) és Tim Miller rendező visszatér, valamint az időutazó mutáns, Kábel segíti majd Deadpool-t újabb őrült kalandja során. Kinberg szerint még mindig nem találták meg a megfelelő színészt a szerepre. 

A producer azt is elárulta, hogy a Gambit premierdátumának folyamatos késleltetései - jelen pillanatban nincs konkrét időpont kijelölve - azért vannak, mert megpróbálnak "találni egy nagyon különleges és egyedi tónust." Állítólag most már nagyon jól állnak a forgatókönyvvel, ami az utóbbi évet tekintve nagyjából a tízezredik verzió lehet, de továbbra is reméljük a legjobbakat, ha már mindenképp elkészül a film. Végül, de nem utolsósorban a január végén érkező X-Men sorozat, a Légió kapcsán árulta el azt az érdekességet, hogy Noah Hawley showrunnerrel több évre terveznek vele, így bíznak a sikerében. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.