Hirdetés

David Leitch a Deadpool 2 rendezői székében

|

Végül egy korábban már felmerült név, a méltán elismert John Wick társrendezője kapta a Deadpool 2 rendezését - de a FOX itt nem állt meg.

Hirdetés

Múlt hónapban a Deadpool 2 elvesztette rendezőjét az első részt is jegyző Tim Miller személyében, akinek a klasszikus kreatív nézeteltérései támadtak a címszereplő/producer Ryan Reynolds-dzal. Habár Miller személyesen is hatalmas rajongója a karakternek és ő felelt a kasszasiker első felvonásért, nagyban eltértek az elképzeléseik a folytatást illetően, így a gond békés megoldása érdekében maga távozott a projekttől. A FOX gyorsan nekilátott az új rendező keresésének, hogy véletlenül se csússzon a projekt, ma pedig bejelentették, miszerint a John Wickért is felelős David Leitch lett a befutó. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Leitch nemsokkal azután kapta meg a felkérést a Deadpool 2 direktori pozíciójába, hogy New Yorkban találkozott a főszereplőt életre keltő színésszel. Leitch éveken keresztül dolgozott second unit rendezőként és színészként is, valamint egy hollywoodi stúdió, a harci koreográfiákkal és kaszkadőrök képzésével foglalkozó 87Eleven Action Design egyik vezetője - az akcióval tehát biztosan nem lesz gond, de mi alapjáraton is fellélegeztünk a döntés hallatán.

Azonban érdekesmód úgy néz ki, a stúdió nem tervez sokáig az újdonsült rendezőjével. A THR jelentésében az is szerepelt, hogy a FOX és a producerek már most egy újabb rendezőt keresnek és igyekszenek leszerződtetni a nagyszájú zsoldos harmadik önálló kalandjára. Kicsit elhamarkodottnak látjuk ezt, előbb azért mi megvárnánk, hogy mit kezd Leitch a franchise-zal és mekkora sikert arat az irányításával lebonyolított folytatás. Miután megbizonyosodott, hogy a közönség határozottan vevő egy R-besorolású szuperhősmozira, bízunk benne, hogy a 2018-ban várható Deadpool már egy kicsit ambiciózusabb lesz és elkezdi feszegetni azt, ami a karakter képregényeit is jellemzi.

A Deadpool 2 forgatása valamikor jövő év elején (állítólag márciusban) veheti kezdetét David Leitch rendező vezetésével Paul Wernick és Rhett Reese forgatókönyve alapján. A főszerepbe természetesen visszatér Ryan Reynolds, további nevekre egyelőre nem derült fény - ami biztos, hogy a filmben két új mutánssal is megismerkedhetünk majd Cable és Domino személyében, akik megformálóit nagy erőkkel keresi a stúdió. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.