Hirdetés

Rendező nélkül maradt a Deadpool 2

|

Habár a stúdiótól még nem érkezett visszajelzés, nagyon rossz hírek érkeztek a Deadpool várva várt második részének háza tájáról.

Hirdetés

A Deadline friss jelentése szerint az első filmet is jegyző Tim Miller otthagyta a folytatást kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, amik közte és Ryan Reynolds főszereplő/producer közt támadtak. Miller egyébként nem írt alá hivatalosan a Deadpool 2-re, de például dolgozott a forgatókönyvön is és minden további jel arra utalt, hogy visszatér a rendezői székbe. Az értesülésből kiderül, hogy a projekt békés fejlesztése érdekében lépett ki, a 20th Century Fox pedig nem szívesen engedi, így máris leszerződtette őt az Influx című technothrillerének élére, amely talán egy trilógiává is kinőheti magát.

Hirdetés


Az ehhez hasonló összetűzések nem szokatlanok Hollywoodban, de általában a színész az, aki elhagyja a projektet. A Deadpool esetében ez persze elképzelhetetlen lett volna számtalan okból kifolyólag, ám azért így is elég szomorú a helyzet. Miller, Reynolds, valamint Rhett Reese és Paul Wernick írók már hosszú évek óta próbálták tető alá hozni a Deadpool-t, ami nagy nehezen sikerült is annak a bizonyos tesztjelenetnek a kiszivárogtatásával. Később kiderült, hogy ezt szintén a főszereplőnek és Millernek köszönhettük, amelynek számtalan pozitív visszajelzése nélkül talán sosem adott volna a FOX zöld utat a kasszasikerré lett produkciónak. A rendező váratlan távozása nagy kérdéseket vet fel.

Az egyik legalapvetőbb ezen kérdések közül, hogy vajon ki fogja Miller-t helyettesíteni és ugyanazzal a lelkesedéssel, illetve a karakter iránt érzett rajongással lebonyolítani a második felvonást? A Deadpool 2 egy újabb vidám kalandot ígér, amiben bevezetik az időutazó mutáns Kábelt, akivel nagyszájú antihősünk gyakran összeállt a képregényekben. Érkezik továbbá a szóban forgó karakter szerelme, a zsoldos mutáns Domino, akihez továbbra is keresi a FOX a megfelelő színésznőt. A stúdió valószínűleg mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a történtekre való tekintettel csúszás nélkül elkezdhessék jövőre a forgatást és 2018-ban bemutatásra kerüljön a kész mozifilm, amire már most várnak rajongók milliói. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.