Hirdetés

Ryan Reynolds saját zsebéből sem keveset szánt a Deadpool filmre

|

Ezidáig sem volt titok, hogy Ryan Reynolds nélkül kvázi nem is lenne ez a film, elkötelezettségével viszont máig tud meglepetéseket okozni.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy a Deadpool mozifilm biztos áttörést jelentsen és sikeres legyen, a címszereplőt alakító Ryan Reynolds sok mindent elkövetett. Nem titok, miszerint a FOX igencsak megszorította a projektet pénzügyileg, hiszen 58 milliós produkciós költséggel készült, ami nagyon kevés más hollywoodi blockbusterekhez képest - a színész lelkesedését ez egyáltalán nem törte meg, sőt, ő maga nyúlt a zsebe mélyére és finanszírozott az általa és Tim Miller direktor által kigondoltak megvalósításáért.

Hirdetés

Reynolds többek között csak azért "dobott ki" tízezer dollárt, hogy az általa alakított Wade Wilson viselhessen egy pólót Bea Arthur képével, aki a The Golden Girls című, 1985-től 1992-ig futó tévésorozat egyik sztárja volt - tudniillik ugyanis, hogy a színésznőért Deadpool megszállottan rajong a képregényekben, így végül a film pizzafutáros jelenetében láthattuk ezt rajta. 

Vasárnap az AMC késő esti, Geeking Out c. televíziós beszélgetőműsorában egy újabb példát kaptunk arra, miért is olyan becsülendő Reynolds: Maga fizetett az igazi hősöknek, vagyis a két forgatókönyvírónak, hogy jelen legyenek a forgatáson erősen segítve munkájukat. Paul Wernick és Rhett Rheese jelen pillanatban is elszántan dolgoznak a Deadpool 2 szkriptjén, akik Kevin Smith műsorában árultak el néhány érdekességet: 

Ott voltunk a forgatáson minden egyes nap. Érdekes módon Ryan szerette volna ezt, hisz ugye hat évig dolgoztunk a projekten. Nagyszerű kreatív csapat alakult ki velünk, Ryan-nel és Tim Miller rendezővel. A FOX nem fizetett nekünk azért, hogy ott legyünk nap mint nap. Ryan Reynolds tette meg ezt a saját pénzéből, a saját zsebéből. 

A Deadpool végül az év legnagyobb meglepetése lett, ami nemcsak számtalan elismerést kapott, de elképesztően megtömte dollármilliókkal a piros lasztex zsebeit minden idők legtöbb bevételt hozó X-Men mozijává válva, nem kis részt Ryan-nek köszönhetően. A stúdió természetesen rögtön zöld utat adott a második résznek, ahol az egész, az előbbi nyilatkozatban említett kreatív csapat visszatér, ráadásul nem akármilyen új mutánsokat is bevezetnek majd a folytatásokból gúnyt űző folytatásban. A Deadpool 2 forgatása valamikor 2017 elején veheti kezdetét, viszont konkrét premierdátumot még nem jelentett be a stúdió. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.