Hirdetés

Dredd 2 - korai volt az öröm

|

Pár napja járta be a hír a világhálót, hogy Karl Urban egy rajongói eseményen jó hírt közölt a Dredd 2 elkészülésével kapcsolatban, azonban most Urban mást mondd. És nem csak ő, de a producer is.

Hirdetés

Alig három napja számoltunk be róla, hogy Karl Urban a denveri Comic-Conon megerősítette, hogy fejlesztés alatt áll a Dredd 2, azonban úgy tűnik, hogy túl korán örültünk.

Hirdetés

Az egész onnan indult, mikor a színész megjelent az említett eseményen és tett néhány utalást a folytatásra (az egyik ilyen egy viccelődés volt, miszerint a folytatás segít neki venni egy új házat). A jelenlévők és az újságírók számára az elhangzottak úgy csapódtak le, hogy már folyamatban van a folytatás fejlesztése, amelynek híre bejárta az internetet, azonban most Urban Twitteren tisztázta a helyzetet. Szerinte a folytatás nem áll közelebb a megvalósításhoz, mint eddig és bár tárgyalnak a lehetőségekről, de jelenleg nincs fejlesztés alatt a második rész. Mikor megkérdezték a felröppent hírekről, a film producere, Adi Shankar is megerősítette, hogy egyáltalán nem igazak a "Dredd 2 fejlesztés alatt áll" tartalmú szóbeszédek...sajnos.

Reméljük azért, hogy elkészül egyszer a folytatás, mert hatalmas potenciál van benne és talán a Deadpool sikerét látva a Lionsgate is felbátorodik. Addig marad a reménykedés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.