Hirdetés

Eljött a hősök ideje: világpremier előtt a Ben 10 Omniverzum

|

Hazánkban szeptember 26-án indul a legnépszerűbb Cartoon Network-sorozat új évadja.

Hirdetés


A Ben 10: Omniverzum számtalan újdonságot tartogat: az eddigi szériáknál könnyedebb hangnemben, több humorral és új rajzstílussal készült, régi és új szereplők egyaránt bemutatkoznak, és részben visszanyúlik a kezdetekhez, számos régi cselekményszálat kibontva. Ben és új barátja, a hősies stúdiumokat könyvből elsajátító Rook egy új földalatti világot fedez fel – tele ismeretlen idegen lényekkel és régi ellenségekkel, akiket fűt a bosszúvágy és győzni akarás, miközben hősünkre egy titokzatos ellenség, Khyber is vadászik. Új idegen lények bőrébe bújva és számos kölcsönvett életével, Ben 10 minden eddiginél szórakoztatóbb, furdulatosabb kalandokba keveredik. A Ben 10 Omniverzum a Cartoon Network Studios legújabb sorozata, amelyet vezető producerként Matt Youngberg jegyez (Transformers: Animated). A sorozat alkotói folyamatairól és újdonságairól egy rövidfilm is készült.


De Ben 10 nemcsak a képernyőn hódítja meg a nézőket, hanem a digitális platformokon is: a legnépszerűbb Ben 10-játékkal az online Játéképítővel 2009-es megjelenése óta 13 milliószor játszottak hazánkban, több mint harminchatezer játékot építve - a közkedvelt alkalmazás az új bemutatóra új szereplőkkel egészül ki. További újdonság, hogy a premier előtti hetekben a gyerekek egy izgalmas kódkereső játékban is részt vehetnek: egy titkos kód segítségével a CartoonNetwork.hu oldalon bepillanthatnak a Ben 10 Omniverzumba: megismerkedhetnek tíz új idegen lénnyel, megtekinthetik a bemutató videókat, az izgalmas játékokat, foglalkoztatókat és a sorozattal kapcsolatos érdekességeket.

Az új sorozat világpremierjével egyidőben a polcokra kerülnek a legnépszerűbb Ben 10-franchise termékek is: a tervezésért és a terjesztésért egyaránt felelős vezető játékforgalmazó, a Bandai Ben 10 Omniverzum- játékai közt az akciófigurák, a szerepjátékok, a járművek, illetve a teljes készletek egyaránt megtalálhatók.


A Ben 10-ről:

A Ben 10 a Cartoon Network legsikeresebb globális franchise márkája, amely az első sorozat, a Man of Action Studios-ban készült 2006-os premierje óta a mai napig összesen három animációs sorozattal, három tévéfilmmel és egy kompjuteranimációs filmmel a világon hetente 91 millió otthonban látható. A Ben 10 Omniverzum bemutatója alkalmából Angliában még egy Ben 10-idegen lény építő Guiness rekord-kísérlet is elindult.

A Cartoon Network-ről

A Cartoon Network az egyik vezető kereskedelmi gyerekek televíziós hálózat programkínálatában számos népszerű vígjátékkal és akció-kaland animációval. A csatorna vezető sorozatai, a Gumball csodálatos világa, a Ben 10, a Kalandra fel!, a Parkműsor, a Star Wars: a klónok háborúja és a Generátor Rex. A Cartoon Network-tartalmak a lineáris műsorsugárzáson kívül hozzáférhetők interneten, alkalmazások, játékok formájában, VOD-n, valamint egy számos licensing és merchandising termék formájában. A pán-európai csatorna 1993-as indulása óta a Cartoon Network jelen van egész Európában, a Közel-Keleten és Afrikában elérhető a viláf 190 országában, több mint 339 millió háztartásban, itthon magyar nyelven. Cartoon Network a Time Warner cégcsoporthoz tartozó Turner Broadcasting System Europe tulajdonában áll. /Turner Broadcasting/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.