Hirdetés

Elkezdődött a Death Note forgatása!

|

A Halállista ezúttal Amerikában landolt, és már írják is bele a neveket, ugyanis elkezdődött a Netflix Death Note adaptációjának forgatása.

Hirdetés

A hosszadalmas előkészületek, stúdió váltás és miegymás után, a Netflix ma bejelentette, hogy elkezdték a Death Note amerikai adaptációjának forgatását, Adam Wingard (The Guest, You're Next) rendező irányítása alatt. A film egyes jeleneteit Kanadában és az Egyesült Államokban is rögzítik, és az is kiderült, hogy mely karaktereket alakítanak a korábban bejelentett színészek.

Hirdetés

Nat Wolff (Papírvárosok, Csillagainkban a hiba) Light Turnern-t kelti életre, Margaret Qualley (Rendes fickók, A hátrahagyottak) Mia Sutton-t alakítja, és Keith Stanfield (Straight Outta Compton, Dope, Átmeneti állomás) lesz "L". Paul Nakauchi-t (Alfa és Omega) Watari szerepében láthatjuk, Shea Whigham-et (Agent Carter, Gengszterkorzó) pedig James Turner-ként. A film producerei között Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs és Masi Oka nevei szerepelnek.

"Megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű csapattal dolgozhatok és alig várom, hogy Tsugumi és Takeshi egyedi történetét a világ elé tárhassam,"-mondta Wingard.

A Death Note a Netflixen fog debütálni, 2017. során.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.