Hirdetés

Előzményfilm készül a Kiképzéshez

|

A Warner Bros. egy előtörténetet tervez Antoine Fuqua korábbi mozijához.

Hirdetés

Talán sokan vannak, akik emlékeznek még egy 2001-es kőkemény rendőrfilmre, a Kiképzésre, amit az akkor még kezdő Antoine Fuqua (A védelmező, Gyilkosok gyilkosa, A hét mesterlövész) rendezett David Ayer (Harag, Az utolsó műszak, U-571) forgatókönyvéből. A mozit egyértelműen Denzel Washington fenomenális játéka tette népszerűvé az arrogáns, szabályokat áthágó zsaru szerepében, amiért meg is kapta az Oscar-díjat, de a másik főszereplő, Ethan Hawke is remekelt a becsületes zöldfülűként. Pontosan emiatt érdekesnek ígérkezik a Warner Bros. legújabb ötlete, miszerint előzményfilmet készítenek a Kiképzésnek.

Hirdetés

A készülő projektről eddig mindössze annyi köztudott a Collider jelentése szerint, hogy az 1990-es évek elején fog játszódni, és feltehetően a Washington által alakított Alonzo Harris útját mutatja be. Pletykálják továbbá, hogy a film nagy részét a máig híres Rodney King-féle '92-es Los Angeles-i zavargások fogják kitenni. Ezek pedig rengeteg kérdést felvetnek, például a leginkább kézenfekvőbbet, hogy Washingtont meg fogják-e CGI segítségével fiatalítani vagy éppen keresnek egy új színészt erre a szerepre. A forgatókönyvíró, valamint a rendező kiléte eddig nem ismert.

Ti hogy látjátok, szerintetek van értelme előzményt csinálni vagy nem rejt ennyi potenciált magában a film, mint ahogy a Bill Paxton-féle sorozat sem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.