Hirdetés

Ők az esélyesek Hal Jordan szerepére a Green Lantern Corpsban?

|

Alakulgat a Warner Bros. új Zöld Lámpás mozija, amihez a Hal Jordan szerepére esélyes színészekről érkezett egy roppant érdekes lista.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy David S. Goyer ("Az Acélember") és Justin Rhodes ("Contract Killers") fogja tető alá vinni a Green Lantern Corps forgatókönyvét, és hogy a film alapkoncepciója egy "Halálos fegyver az űrben" lesz Hal Jordan és John Stewart főszereplésével. Derült égből villámcsapásként hozott le a nap folyamán a The Wrap hat lehetséges jelöltet Jordan szerepére, melyek között Ryan Reynolds neve is felmerült. Hogy mi? 

Hirdetés

A Warner Bros. potenciális kiszemeltjei Tom Cruise (54), Ryan Reynolds (40), Jake Gyllenhaal (36), Armie Hammer (30), Bradley Cooper (42) és Joel McHale (45), ami mintha csak az internet bugyraiban rejlő különböző rajongói vágyak alapján állt volna össze. A legérdekesebb ezek között természetesen Reynolds neve, aki mint tudjuk, a 2011-es csúfos kudarcba fulladt próbálkozás főszereplőjét keltette életre. Hozzá kell tenni, nem rajta múlt a dolog, Ryan hozta a kötelezőt Hal Jordan szerepében. Tekintve, hogy ő most gőzerővel dolgozik a Deadpool folytatásán és már a harmadik rész is tervbe van véve, legfeljebb valamilyen szerződés kötheti a stúdióhoz, ami miatt itt szóba jött. 

Persze azt is tartsuk szem előtt, hogy ez csupán egy ismeretlen forrásra hivatkozó pletyka, az előkészületek egyik legkorábbi szakaszából. A Green Lantern Corps rendezője egyelőre ismeretlen, a producerek között Goyer, Geoff Johns és Jon Berg is helyet foglal. A film a tervek szerint valamikor 2020-ban debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.