Hirdetés

Halálos Iramban 8 - exkluzív fotón pózol a Szikla

|

Megérkezett az első fotó Dwayne "The Rock" Johnsonról, a Halálos Iramban 8 forgatásáról.

Hirdetés

E percekben is zajlik Torettoék következő kalandjának, a Halálos Iramban 8-nak a forgatása, amihez a minap végre csatlakozott Dwayne Johnson is, melynek örömére egy hivatalos fotót is megosztott facebook oldalán a színész. 

Hirdetés

A Szikla a Halálos Iramban 5 óta kelti életre Luke Hobbsot, a kormányügynök/fejvadászt, aki eleinte csak egy mellékszereplő volt, ám mára már elengedhetetlen része lett a franchise-nak, sőt, olyannyira bejön a karakter mind a nézőknek, mind a stúdiónak, hogy egy saját spin-off filmet is kaphat a későbbiekben.

A Halálos Iramban 8 2017. április 14-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik még Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gisbon, Scott Eastwood és Kurt Russell, a rendezői székben pedig F. Gary Gray.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.