Hirdetés

Rebootolják Herbie-t, a kicsi kocsit

|

Sokunk gyermekkori kedvence volt az 53-as számmal ellátott Volkswagen Bogár, amellyel legutoljára 2005-ben találkozhattunk Lindsey Lohannel a kormánya mögött. Ennyi idő után most határozták el a rebootolását, méghozzá sorozat formájában!

Hirdetés

Herbie először az 1968-as A kicsi kocsi kalandjaiban bukkant fel és egy csapásra megszerettette magát, így önfeledt száguldozását 1974-ben (A kicsi kocsi újra száguld), 1977-ben (Herbie Monte Carlóba megy), 1980-ban (A kicsi kocsi legújabb kalandjai), 1997-ben (The Love Bug) és 2005-ben (Kicsi kocsi - Tele a tank) is élvezhették a nézők, sőt 1982-ben még egy sorozat is készült belőle A kicsi kocsi újabb kalandjai címmel. A most bejelentett reboot is ezt az irányvonalat követi. 

Hirdetés

A TVLine úgy értesült, hogy Herbie-t legközelebb a tévék képernyőjén láthatjuk majd, ugyanis a Disney XD készít belőle sorozatot, újraindítva ezzel a franchise-t. A tervek szerint az író Travis Braun (Gyilkos elmék, Gyilkos elmék: Túl minden határon, Turbo FAST) lesz, míg a produceri posztot Tom Burkhard (Bír-lak, Zeke és Luther) és Matt Dearborn (Alex Mack titkos élete, Beverly Hills 90210) töltik be.

A meg nem erősített információk alapján egyelőre még nem dőlt el, hogy a főszereplő fiú (Landon Reed) vagy lány (Lili Reed) lesz-e, mindazonáltal a karaktert úgy írják le, mint olyasvalakit, aki egyszerre "tudós, vállalkozó és vakmerő", valamint eltűntek a szülei. Lili/Landon felfedez egy titkos kormányprojektet, a beszélő autót, Herbie-t, akinek a nyomában a bűnözők is ott vannak. Ti örültök a rebootnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.