Hirdetés

Még több Indiana Jones film jöhet

|

Márciusban a Lucasfilm bejelentette, hogy elkészül az ötödik epizód Steven Spielberggel és Harrison Forddal, melyeket újabb részek követhetnek.Most a távolabbi tervekről beszélt a Disney vezérigazgatója, Bob Iger.

Hirdetés

Továbbra sem világos, hogy Harrison Fordnak mekkora és milyen szerepet szánnak az új filmben, tekintve, hogy életkora egyre kevésbé fogja lehetővé tenni, hogy töretlen intenzitással forgassa az ostort, ami bizony kérdéseket vet fel a folytatásokkal kapcsolatban is. Ezt a témát árnyalta kicsit a The Hollywood Reporter kérdéseire válaszolva Bob Iger.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy lesz-e Indiana Jones kibővített univerzum a Star Wars mintájára, a következő választ adta:

Nem, egyelőre nem olyan lesz, mint a Star Wars. Pillanatnyilag egy rebootra fókuszálunk vagy inkább egy folytatásra és utána egyfajta rebootra.

Ford részvételével kapcsolatban pedig azt mondta, hogy vissza fogják hozni, és majd ezután fogják csak kitalálni a következő lépést:

Pontosan erre gondoltam, nem annyira reboot lesz, hanem boot - egy reboot. Nem tudom.

Azt is elmondta, hogy mindenképpen több filmet vár az ötödiken túl, és habár a Star Wars univerzum méreteit nem érheti el, mindenképpen sok lehetőséget lát még a világban, és biztosan nem csak erre az egy filmre számíthatunk a jövőben.

Annak ellenére, hogy kissé ködösen fogalmazott Mr. Iger a folytatásokat tekintve, annyit talán leszűrhetünk, hogy valószínűleg kap egy kis vérfrissítést a franchise, de nem fogják felülírni az eddig történteket. Amit biztosan tudunk, hogy egyelőre nem fogják megölni Indie-t.

Az ötödik részt 2019. július 19.-re ígérik Spielberg rendezésében, a forgatókönyvet David Koepp (Jurassic Park, kristálykoponya) írja, a muzsikát pedig ki más, ha nem John Williams szolgáltatná alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.