Hirdetés

Jamie Bellnek csalódást és keserűséget okozott a Fantasztikus négyes reboot

|

A Lényt alakító Jamie Bell sincs kibékülve a 2015-ös Fantasztikus négyessel.

Hirdetés

Mindenki próbálja jó mélyre ásni magában és elfelejteni, hogy 2015-ben kaptunk egy Fantasztikus négyes rebootot, ami minden volt csak fantasztikus nem. Josh Trank filmje a kritikusoknál és a nézőknél is egyaránt bukta volt, negatív erényeit pedig a benne szereplő színészek sem próbálják elfedni.

Hirdetés

A rebootban Jamie Bell alakította Benjamin Grimmet, azaz a Lényt, aki hiába nézett ki vállalhatóbban, mint a korábbi adaptációkban, ez vajmi keveset segített a film jobb megítélésében. A Los Angeles Timesnak adott friss interjújában a színész próbálta felidézni a produkcióval kapcsolatos tapasztalatait, és elárulta hogyan érez a kész alkotás iránt.

"Rengeteg olyan dolog volt a filmmel kapcsolatban, amibe nem volt beleszólásom, mert nyilván csak egy színész vagyok, akinek megvan a maga feladata. De ahogyan általában az lenni szokott, ez a film is a legjobb szándékkal indult útjára. A produkció úgy kezdődött, hogy szerettek volna valami egyedit és különlegeset alkotni, miközben hűek maradnak az alapanyaghoz. Szerintem nagyon is rajta voltak, hogy elérjék ezeket a célokat, ezért fogalmam sincs mi történhetett a kilövés és a landolás között. Azt hiszem mindnyájan csalódottságot és keserűséget érzunk a filmmel kapcsolatban, de néha egyszerűen így alakulnak a dolgok."

Ahogyan Bell nyilatkozatából leszűrhető, nem ő az egyetlen stábtag, aki nem túl büszke a végeredményre. A Doctor Doomot alakító Toby Kebell korábban már elmondta, hogy véleménye szerint Trank eredeti verziója sokkal jobb annál, amit a stúdió a mozikba küldött, így érthető a rendező Twitteres kifakadása a 2015-ös premier tájékán. Azt a változatot valószínűleg már sosem fogjuk látni, de ha másra nem is, arra jó volt a Fantasztikus négyes, hogy a 20th Century Fox merjen egy kicsivel több szabadságot adni a készítőknek így azóta több lényegesen jobb képregényfilmmel is előrukkolt már a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.