Hirdetés

Toby Kebbell szerint a Fantasztikus négyesnek van egy jobb változata, amit sosem láthatunk

|

A tavaly csúfosat bukó Fantasztikus négyes főgonoszát alakító Toby Kebbell szerint a filmnek vagy egy sokkal jobb verziója, amit sosem láthatunk majd.

Hirdetés

10 hónappal azután, hogy a Fantasztikus négyes megérkezett a mozikba, majd úgy, ahogy arra számítani lehetett, szégyenteljesen elbukott, a film körüli hírverés továbbra sem csillapodik. A Marvel szuperhőscsapatának újragondolása körül már a forgatás során is voltak gondok, úgy tudjuk, hogy a stúdió által kiadott végleges változat pedig rengeteg mindenben különbözik Josh Trank eredeti szándékától, amiről a rendező egy tweetben panaszkodott a film premierje előtt (később ezt törölte személyes oldaláról).

Hirdetés

Talán sosem tudjuk meg, hogy mik zajlottak valójában a háttérben, de most Toby Kebbell, aki Doktor Doom-ot alakította filmben, azt nyilatkozta, hogy valóban létezett egy sokkal jobb verziója a Fantasztikus négyesnek.

"Őszintén elmondom az igazságot. [Trank] összevágott egy remek filmet, amit sosem fogtok látni. Ez szégyenletes. Létezik egy sokkal sötétebb verzió, de nem láthatjátok."

A nyilatkozat azért is érdekes, mert nem régiben Simon Kinberg társíró és producer éppen azzal indokolta a film bukását, mert szerinte túl sötét lett, ami nem tükrözi az alapot szolgáló képregényeket. Nem elképzelhetetlen, hogy Trank küzdött azért, hogy mozikba kerülhessen ez a sokkal sötétebb, horrorisztikusabb változat, de a stúdió félt, hogy a nézők nem lesznek vevők erre a tónusra. Kebbell ráadásul azt is elpanaszolta, hogy a kész filmben kevesebbet láthatjuk a szerepben, mint gondolnánk.

"Sajnálatos módon, a film három pontján játszottam én Doomot: mikor végigsétált egy folyosón, mikor megölt egy orvost és amikor a padon fekszik. Ez volt az a három alkalom, amikor Doomot alakítottam. Minden más alkalommal egy másik fickó ugrott a helyembe, egy másik napon, és teljesen mást csinálva, mint én. Felbőszített, hogy csak így beugorhatott a helyemre!"

Kebbell továbbá azt is elárulta, hogy volt egy jelenet Doom születéséről, amire habár nagyon büszke, szintén kivágtak a végleges alkotásból.

"Ki kellett hagynom a Majmok bolygója sajtó körútját, mert éppen egy rakat törmelék alatt feküdtem, ahonnan Doktor Doomként emelkedtem fel. Ez sosem került bele a filmbe! Büszke vagyok a munkámra, és épp annyira fáj a szívem miatta, mint a rajongóké."

Ezek után már nagyon furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy vajon milyen is lehet az a titokzatos sötétebb, és állítólag sokkal jobb verziója a Fantasztikus négyesnek. El kell ismerni, hogy a film valóban ígéretesen indult, ám szinte a semmiből hirtelen mellékvágányra tévedt, majd szakadékba is zuhant. Sajnos nem sok remény van arra, hogy a Fox valaha is kiadja kezei közül az eredeti változatot, de ahogy mondani szokás, a remény hal meg utoljára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.