Hirdetés

Jeff Bridges is csatlakozott a Kingsman: The Golden Circle stábjához

|

Töki is csatlakozott Tökiékhez a Kingsman folytatásában.

Hirdetés

Amikor már azt hinné az ember, hogy nem várhatná jobban a Kingsman: The Golden Circle-t - pedig még csak pár forgatási fotó és vázlatrajz jött ki - akkor mindig érkezik valami érdekes infó. Most például az, hogy a Kingsman Tökiékje mellé csatlakozott A nagy Lebowski, azaz Töki személyesen.

Hirdetés

A hírt maga Jeff Bridges erősítette meg a twitteren, hasonlóan mint Channing Tatum tette, és az "ifjabbik" Töki, azaz Taron Egerton is igen aktív a közösségi média ezen felületén, ahol rendre osztogat meg érdekességeket. Azt még nem tudni, hogy Bridges kit alakít, de a képből ítélve nem veti meg a whiskey-t.

Az első részt is jegyző Matthew Vaughn filmje már most magáénak tudhatja az elmúlt évek legcoolabb stábjának titulusát: Egerton mellett Mark Strong és Colin Firth is visszatér, mint Merlin és Harry Hart (utóbbit továbbra sem tudjuk elképzelni, hogy hogyan), az új szereplők között pedig ott van Julianne Moore - aki Bridgesszel A hetedik fiú ész említett A nagy Lebowski után újfent együtt játszhat - ő alakítja a film főgonoszát, Halle Berry az amerikai ügynökség, a Statesman fejét, sőt mi több, még Elton John is feltűnik majd egy eddig nem tisztázott szerepben. A bemutató 2017 június 16.-án esedékes, de ha már tegnap lett volna, az is késő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.