Hirdetés

Ez a karakter nem tér vissza a John Wick 3-ban

|

A John Wick: 2. felvonás egyik színésze nyilatkozott a folytatásról.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be a mozikban a John Wick: 2. felvonás, amelyben a Keanu Reeves által alakított címszereplőnek sikerült magára szabadítania a komplett bérgyilkoshálózatot, köztük az egyik legkeményebb riválisát, Cassiant (Common) is, akibe majdnem beletört a bicskája. Kettejük összecsapása tetszetős akciójelenetekben mutatkozott meg, viszont annak már vége. 

Hirdetés

Noha voltak pletykák, amik azt feltételezték, hogy viszont láthatjuk majd Cassiant a John Wick 3-ban valamilyen úton-módon, a színész a ComingSoonnak nyilatkozva, őszinte és lelkes szavakkal tisztázta a dolgot: 

"Nem leszek benne a harmadik részben, de azt elmondhatom, hogy imádtam részese lenni a John Wick 2-nek, lenyűgöző élmény volt. Fenomenális Keanuval [Reeves, a főszereplő] és Chaddel [Stahelski, a rendező] együtt dolgozni. [...] Biztos vagyok benne, hogy a harmadik is fantasztikus lesz. 

A John Wick 3: Parabellum 2019. május 23-án mutatkozhat be a hazai mozikban Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ian McShane, Halle Berry, Robin Lord Taylor és Lance Reddick szereplésével. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.