Hirdetés

Kaptár 6: Megvan a bemutató dátuma

|

A rajongók örülhetnek, ugyanis folytatódik a Kaptár-franchise.

Hirdetés

A sorozat ötödik része világszerte 221 millió dollár bevételt hozott és nyitva hagytak egy ajtót, hogy legalább még egy fejezetet készítsenek a a sorozatnak, így a Sony bejelentette, hogy a 6. rész 2014. szeptember 12-én mutatkozhat be. Paul W.S. Anderson azt mondta, hogy lehet ez lesz a sorozat utolsó része. Szerinte A kaptár: Megtorlás a vég kezdetének számít, ami annyit jelent, hogy egy epikus felépítésű, igazán látványos finálét képzel el a Kaptár 6-ban. Az utolsó film vissza kanyarodik az 1.részhez, viszatérünk a "Kaptárba", ugyanarra a helyszínre, ahol az játszódott és bizonyos karaktereket is viszont láthatunk majd. Ott fog lezárulni minden, ahol elkezdődött. Valószínűleg ő fogja rendezni és mellette Milla Jovovich is nagy valószínűséggel visszatér. A forgatás ősszel elkezdődhet. Történet még nincs, de amikor utoljára láttuk Alice-t, akkor a Fehér Házban volt és egy meglehetősen nagy fenyegetéssel állt szemben...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.