Hirdetés

Kate Winslet pirul

|

A világ mozirajongói izgatottan készülnek a viszontlátásra, a résztvevők viszont zavarba jönnek tőle.

Hirdetés

Kate Winslet pályája a Titanic-kal pörgött fel: azóta a neve garancia a sikerre és a minőségre. A Titanic-ban nyújtott játékáért Oscar-díjra jelölték, és törzsvendég lett a jelöltek között: 2009-ben (ez volt a 6. jelölése) át is vehette az aranyszobrot. De most úgy látja, akkoriban feleslegesen öntudatos és nagyképű volt: mint aki már mindent tud az életről – pedig visszatekintve úgy tűnik, még semmit sem tudott. Azért persze örül a Titanic visszatérésének:
– A gyerekeim pont a megfelelő korba kerültek ahhoz, hogy megnézzék a filmet – mondta a színésznő, aki örül, hogy a 11 éves Mia és a nála 3 évvel fiatalabb Joe moziban találkoznak először a legendássá vált nagy hajó és még nagyobb szerelem történetével. – Már élvezni és érteni fogják. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.