Hirdetés

Kickboxer: Retaliation - a Hegylakóval bővült a stáb

|

Csak idén szeptemberben mutatkozik be a vadonatúj Kickboxer film, a Vengeance, a készítők már a folytatáson dolgoznak, amelyhez most sikerült egy nagy nevet megnyerniük.

Hirdetés

A Kickboxer nevet még idén megismerteti a legújabb generációval a Vengeance alcímű epizód, amely ismét visszahozza a köztudatba Jean-Claude Van Damme messze földről híres pörgőrúgását. A nagy harcos azonban ezúttal csak edzőként van jelen és képezi ki ifjú, de annál elszántabb hősünket (Alain Moussi), Kurt Sloane-t, hogy az életre-halálra megmérkőzhessen Tong Póval (Dave Bautista). 

Hirdetés

A Vengeance szeptember 2-án kerül az amerikai mozikba, viszont a stúdió már a folytatáson dolgozik, amely a Kickboxer: Retaliation névre hallgat és eddig jószerint annyit tudunk róla, hogy a Trónok harca "Hegye", Hafþór Júlíus Björnsson fogja alakítani az antagonistát, Mongkutot benne. Rajta kívül még egy ismerős arcot biztosan láthatunk majd a filmben, ugyanis a napokban kiderült, hogy maga a Hegylakó, Christopher Lambert csatlakozott a stábhoz és az információk alapján komolyan fogja venni a "csak egy maradhat" szlogent.

Egy Thomas Moore névre keresztelt gazdag külföldi bőrébe bújva láthatjuk majd, aki ifjúkorában remek harcművész volt és jelenleg ő a thaiföldi illegális harcok Keresztapája. Egy mesteri manipulátor, akinek mindenhol van befolyása és hiányzik a szótárából az, hogy nem. A legkorszerűbb tudós, szteroidok, növekedési hormonok és egyéb szerek segítségével a saját laborjában létrehoz egy több, mint két méteres, közel kétszáz kilós Muay Thai harcost, Mongkutot és kötelezi Kurtot, hogy küzdjön meg vele a ringben egy "Dávid vs. Góliát" stílusú összecsapásban.

A Kickboxer: Retaliation rendezését és írását Dimitri Logothetis (Air America, Idegenek) vállalta, akinél ott vannak a Kickboxer franchise jogai. A forgatás jelenleg is tart Thaiföldön, de Kaliforniában és Nevadában is megfordul majd a stáb. A premier valamikor 2017-ben várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.