Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete - Kellemes Húsvétot!

|

Hirdetés

A Minionok készítőitől (Illumination Entertainment és Universal Pictures) idén nyáron érkezik a A kis kedvencek titkos élete, ami nagyon cukinak tűnik eddig. A gyerekek biztos imádni fogják, a felnőtteknek olyan szinkronszínészekkel kell vigasztalódniuk, mint Louis C.K., Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress és Kevin Hart. (Vagyis itthon pont nem, mert ugye egyik moziban sem lehet majd angolul megnézni). Itt volt hozzá az előzetes, (még egy) és ha emlékeztek így ünnepelték a karácsonyt. Most pedig a maguk módján a kívánnak kellemes Húsvétot, középpontban a Kevin Hart által szinkronizált nyuszival: https://www.youtube.com/watch?v=gpJE9jaGyw8 Nálunk csak egy hónappal az amerikai premier után, augusztus 4-én nyit a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.