Hirdetés

Új videón a Legendás állatok és megfigyelésük

|

J.K. Rowling bemutatta új hősét a Legendás állatok és megfigyelésük legújabb videójában.

Hirdetés

J.K. Rowling idén visszavisz minket a varázsvilágba, amelyet immár 5 éve hagytunk el és amely (ha minden igaz) szép fokozatosan bővülni fog. Mindazonáltal egy új korszakban, új szereplőket köszönthetünk, és erről szól a Legendás állatok és megfigyelésük legújabb videója.

Hirdetés

A videó számos új képkockát tartalmaz, új mágikus lényekkel, a sztoriból is új fejlemények derülnek ki, de a középpontban továbbra is eme világnak a teremtője, J.K. Rowling áll, aki nem csak producere lesz a filmnek, hanem forgatókönyvírói bemutatkozását is ebben köszönthetjük. Az írónő elsősorban a karakterekről beszélt:

A hőseim mindig is emberek voltak, akik kitaszítottnak, megbélyegzettnek vagy másnak érezték magukat. Ez áll a középpontjában a legtöbb írásomnak és valószínűséggel ez képezi ennek a filmnek is a szívét.

Rowlinggal maximálisan egyetért a főszereplő, Goethe Salmandert alakító, Oscar-díjas Eddie Redmayne is.

Goethe sokkalta otthonosabban mozog ezen lények között, mint az emberek társaságában.

Ebből a szempontból is érthető Redmayne választása, hiszen ő is rendre kívülálló figurák megformálásában jeleskedik. A Legendás állatok és megfigyelésük november 18.-án debütál a mozikban és a Marvellel és annak újdonsült mágusával, Doctor Strange-el kell felvennie a versenyt.

A legutolsó 4 Harry Potter-filmet, valamint a jövőhéten bemutatkozó Tarzan legendáját dirigáló David Yates-nek tehát fel van adva a lecke, de bízzunk benne, hogy az 1920-as évek Amerikájában játszódó kalandra vevő lesz a közönség. Mindenesetre a legutóbbi poszter - hogy stílszerűek legyünk - varázslatosra sikeredett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.