Hirdetés

A Netflixre költözhet az Agents of S.H.I.E.L.D. Szellemlovasa

|

Spin-offot kaphat az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben bemutatkozott Szellemlovas.

Hirdetés

Tisztában vagyunk vele, hogy a Marvel még több sorozattal szeretné kibővíteni a kínálatát. Olyan szériák vannak jelenleg készülőben a stúdiónál, mint a The Punisher (Netflix), a The Runaways (Hulu), a Cloak and Dagger (Freeform) és a Damage Control (ABC). Az immáron 4. évadát futó Agents of S.H.I.E.L.D. majdnem kitermelt egy spin-off sorozatot is, ami Mockingbird-re fókuszált volna, de most, hogy az a projekt befuccsolt, egy másik léphet a helyébe.

Hirdetés

A ComicBook.com-nak lehetősége volt beszélgetni Gabriel Luna-val, aki Szellemlovast formálja meg az Agents of S.H.I.E.L.D. legújabb évadában. A színész megerősítette, hogy szóba került már, hogy karaktere önálló sorozatot kapjon.

"Beszéltünk már róla, és lenne rá lehetőség ha úgy adódna. De egyenlőre csak a jelenre koncentrálok. Remekül elvagyok és biztosra akarok menni, hogy ezeket az epizódokat jól csinálom. Ha esetleg még többet kapok, akkor mindent megteszek, hogy azokból a történetekből is kihozzam a maximumot."

A beszélgetés elején Luna megjegyezte, hogy "Nincs preferenciám. Az emberek azt mondják, hogy 'Óh ember, olyan jó film lenne belőle,' amiről szintén volt szó... lehet szó moziról, Netflix sorozatról, bármi jöhet."

Váratlan lépés volt a Marvel-től, hogy a Szellemlovast éppen az Agents of S.H.I.L.E.D.-ben használták fel, például a Defenders helyett, ahová látszólag jobban beillenének a sötétebb történetei. Mi csak örülnénk annak, ha Robbie Reyes története tovább folytatódna a Netflixen és emlékeztetnének rá, hogy ebben a világban valóban minden kapcsolatban áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.