Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Kung Fu Panda 4-et!

|

Március 21-én kerül mozikba a DreamWorks legújabb animációs filmje, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Azt hittük, hogy a 2016-ban bemutatott Kung Fu Panda 3-mal véget ért Po története, de a Universal Pictures úgy érezte, van még benne legalább egy történet. Ebben kedvenc pandánknak a következő szintre kell lépnie, és spirituális vezetővé válva meg kell keresnie a következő Sárkányharcost.

Csakhogy az életére tör egy új gonosz, az alakváltásra képes Kaméleon is, aki képes átalakulni a korábbi ellenfeleivé is, így például magába szívja Tai Lung erejét is. 

Hirdetés

A Kung Fu Panda 4 március 21-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy 3D-s vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Három darab négyfős családi jegy talál gazdára azok között, akik március 19-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki szinkronizálja eredetileg a Kung Fu Panda 4 főellenségét, a Kaméleont?

a, Octavia Spencer
b, Angela Bassett
c, Viola Davis

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kung Fu Panda" tárggyal. A vetítés 2024. március 20-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.