Hirdetés

Noomi Rapace mégis visszatér az Alien: Covenantban

|

A híresztelésekkel ellentétben Doktor Shaw mégis szerepelni fog a Prometheus folytatásában.

Hirdetés

Ami az Alien univerzumban megy az elmúlt 1-2 évben, az már lassan(?) a kabaréra hasonlít. Először úgy volt, hogy a District 9-ot és az Elysium - Zárt világot jegyző Neil Blomkamp rendez egy Alien-mozit, méghozzá nem elég, hogy Sigourney Weaverrel a főszerepben, de a harmaik és a negyedik részt semmissé téve. Aztán a Chappie gyalázatos fogadtatása után a gyártó Fox szépen visszatáncolt, amiben közrejátszott az is, hogy Ridley Scott szépen rátenyerelt a savas vérű dögökre, mondván, hogy csak ő rendezhet a témában filmet.

Hirdetés

Azonban Sir Ridleynél is totális a káosz. Eredetileg a Prometheus folytatása nem Alien film lett volna, aztán mégis, Eredetileg Michael Fassbender és Noomi Rapace tért volna vissza a folytatásban Davidként és Doktor Shawként, majd utóbbi szerepéről egyre kevesebbet pusmogtak, végül odáig jutott a dolog, hogy az első rész főszereplője vissza sem tér. Most pedig lássatok csodát, mégis.

Most azonban a Deadline értesülései szerint Rapace eltöltött pár hetet az ausztráliai forgatáson. Egyelőre tisztázatlan, hogy ez mekkora jelentőségű szerepet érint, de nagy valószínűséggel valamilyen flashback jelenetet érinthet, vagy esetleg a nyitányt, amelyből megtudhatjuk, hogy pontosan mi is történt Shaw és David között, miután elhagyták a bolygót, hacsak nem valami más kulcsfontosságú jelenetről van szó Doktor Shawt illetően.

Beletelik egy kis időbe, míg ez kiderül, ugyanis a film bemutatója 2017 augusztus 4.-én lesz esedékes, és egyelőre Michael Fassbender karaktere tekinthető a főszereplőnek (ami mondjuk nem probléma, mert az elmúlt évek egyik legjobban megalkotott és eljátszott figurája), a főbb szerepekben pedig felbukkan az egyre felkapottabb Katherine Waterston - aki egyes híresztelések szerint Ripleynek az anyját fogja játszani - valamint Billy Crudup,  Demian Bichir, Danny McBride és Amy Seimetz. Jó lenne valamilyen előzetes szerűség, hogy egyre növekvő kételyeinket eloszlassák, de arra a bemutató dátuma okán még jó sokat kell várnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.