Hirdetés

Nyereményjáték - Szinkronkvíz (2. játék)

|

A Szinkronkvíz őszi fordulójának első játéka utána most itt a második, amelyben újfent ajándékcsomagokért tesztelhetitek, mennyire vagytok képben a hazai szinkrongyártással.

Hirdetés

A Szinkronkvíz a MűsorVízió, a Szinkronjunkie, a Puliwood és a Magyarszinkron.hu közös szervezésű nyereményjátéka, melyben nem csak, hogy megtudhatjátok, mennyire ismeritek a hazai szinkronszakmát, de még ajándékokkal is gazdagabbak lehettek.

Hirdetés

A mostani fordulóban azonban csak annak van esélye megnyerni a VIASAT3, az HBO, az Európa Könyvkiadó, a Diafilmgyártó Kft., a Mystique Room valamint a Magyarszinkron.hu által felajánlott nyeremények egyikét, aki mind a november 3-i, mind a november 5-i kvízzel játszik és legalább 12-12 jó választ elér mind a két játékon.

Az első kvízt ide kattintva érhetitek el, a két kvíz kitöltésére pedig november 6-án éjfélig van időtök. A sorsolásra november 7-én, 18:00-kor kerül sor, a nyertest pedig a lent megadott e-mail címén értesítjük majd. Sok szerencsét és jó játékot kívánunk!

Betöltés...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.