Hirdetés

Ocean's Eleven reboot - Cate Blanchett csatlakozik a csapathoz

|

A készítők az egész csapatot híres színésznőkből állítanák össze, ehhez pedig a csodálatos Blanchett tökéletes lenne.

Hirdetés

Eredetileg Gary Ross állt elő egy női Ocean's Eleven ötlettel Steven Soderbergh-nek, és nagyon úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerül a megvalósításhoz. Sandra Bullock már biztos a csapatban, ő lenne a főkolompos, aki kinézett magának egy kivételesen csinos nyakláncot a MET gáláról. Egy jó barátnőjével együtt összeverbuválna egy csapatot dörzsölt tolvajokból és csalókból, hogy megszerezzék a felbecsülhetetlen értékű ékszert.

Hirdetés

Az eredeti filmben Brad Pitt volt Danny Ocean legjobb barátja és jobb keze, itt ezt a szerepet Cate Blanchett kaphatja meg, amint sikerül megegyezniük. Azt persze senki nem szeretné, hogy egy az egyben lemásolják a karaktereket, csak hűek szeretnének lenni a Soderbergh által megalkotott csapat dinamikához.

Ugyan Jennifer Lawrence-t is kiszemelték maguknak a készítők, de lehet ez időegyeztetési problémák miatt mégsem fog összejönni, mert már 2017 elején szeretnének forgatni és akkor a színésznőnek már más elfoglaltságai lesznek. Igazi nagyágyúkat szeretnének összetrombitálni, Bullock és Blanchett mindenképp egy jó kezdet, és a jövőben hallani fogunk még a film felől, ami jelenleg az Ocean's Ocho címen fut.

Ti kiket látnátok szívesen a csapatban, mondjuk Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Alicia Vikander, esetleg Kate Beckinsale, vagy idősebb korosztály a cél?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.