Hirdetés

Only God Forgives - Teaser trailer

|

Idén újabb thriller fog beférkőzni a mozik vásznára Nicolas Winding Refn rendezésével.

Hirdetés


Julian (Ryan Gosling) egy számkivetett ember, aki Bangkokban él, és a saját bátyja halálának keres valamit utat, hogy megbosszulhassa. Ezen városban, egy Thai box clubbot vezet, a drog csempészet műveletének ügyében. Mikor bátyját Billy-t megölik, az edésanyjuk Jenna, megérkezik a városba. Bosszút akar, és támogatja Julian-t, a gyilkosa megtalálása érdekében. Főszereplőnk immár felveszi a kapcsolatot a "The Angel of Vengeance" egy nyugdíjazott rendőr tisztjével aki tud mindent, és azt is tudja ki az Igazságos, valamint ki a Megtorló. Jenna megköveteli, hogy Julian ölje meg a " The Angel of Vengeance"-t, busás díj fejében.

 


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.