Hirdetés

Jeane-Claude Van Damme főszereplésével érkezik az Oroszlánszív 2

|

A színész hamarosan visszatér egy korábbi szerepéhez.

Hirdetés

Bár Jean-Claude Van Damme új sorozatát, a Jean-Claude Van Johnsont egy évad után elkaszálta az Amazon, a színész ezután sem marad munka nélkül, ugyanis bejelentette, hogy következő filme az Oroszlánszív 2 lesz, melynek forgatása már idén ősszel megkezdődik. A hírt maga az akciósztár osztotta meg az Instagram profilján, azonban a posztot nem sokkal később kitörölte, emiatt sokan azt hitték, hogy csak tréfának szánta a színész. Később azonban érkezett két hivatalos poszter a filmről, valamint a szinopszis is napvilágot látott (amelyeket a cikk alján nézhetitek meg), így biztosak lehetünk abban, hogy elkészül az 1990-ben (idehaza 1993-ban) bemutatott film folytatása.

Hirdetés
  

Bár a folytatás ötlete már többször is felmerült az elmúlt évek során, eddig senki nem gondolta komolyan, hogy valóban elkészülhet a film, hiszen az első rész finoman szólva sem nyerte el a kritikusok tetszését, ám ezek szerint valaki mégis lát benne fantáziát. A film rendezője egyébként még nem ismert, ahogy a további szereplőkről és a premierdátumról sincs hír, de valószínűleg hamarosan ezekről is lehull a lepel. 

A történet szerint egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzt gyűjteni családja számára, miközben a csaló nyaka körül szorul a hurok a hatalmas adósságai miatt. A harcos idővel rájön, hogy újdonsült barátja főnökének köze van a családi tragédiájához, ami mindent megváltoztat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.