Hirdetés

Jean-Claude Van Damme valójában egy kém? Ebben a sorozatban igen!

|

Jean-Claude Van Damme nem kevés öniróniát gyakorolva játssza azt az Amazon új sorozatában, a Jean-Claude Van Johnsonban, hogy ő valójában nem színész, csak úgy tesz.

Hirdetés

Mindig sok kockázatot rejt magában az, ha egy színész saját magát alakítja egy sorozatban, de az Amazon szériáját akkora adag jópofa öniróniával öntötték nyakon, hogy gyermekkorunk legkeményebb arca, a még mindig pokoli jó formában lévő Jean-Claude Van Damme semmiképpen se jöhet ki a helyzetből rosszul. 

Hirdetés

A Jean-Claude Van Johnson (igen, ez a sorozat címe) történetében ugyanis Van Damme azt próbálja meg elhitetni a világgal, hogy színész, viszont valójában egy titkosügynök, aki egyre nehezebben tudja összeegyeztetni a két elfoglaltságát - ebben rejlik a móka. A pilot már korábban megjelent, alant pedig a legújabb trailer hirdeti, hogy december 15-én érkezik meg az Amazon Prime-ra a teljes sorozat. Mi biztosan benevezünk rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.