Hirdetés

Ezek az animációs filmek esélyesek a 2017-es Oscarra

|

Huszonhét olyan animációs alkotás van, amely pályázik az Oscar-díjra jövőre, de ennek csak a negyedét fogják jelölni a gálára. Vajon a Zootropolis, a Kubo és A kis kedvencek titkos élete köztük lesz?

Hirdetés

Idén teljesen megérdemelten az Agymanók vitte el a legjobb animációs műnek járó Oscar-díjat, jövőre pedig egy újabb nagyszerű mesét tüntetnek majd ki a filmvilág egyik legnagyobb elismerésével. És jelentkező bizony bőven akad rá. 

Hirdetés

A Walt Disney cseppet sem panaszkodhat, hiszen már legalább annyi Oscar-szobrocskát bezsebelt a rajzfilmjeiért, amennyi animációs film pályázik a 2017-es Oscarra és a következő megmérettetésen is nagy eséllyel, indulnak, elvégre a társadalomkritikával és cuki állatokkal alaposan megpakolt Zootropolist, valamint a nálunk decemberben debütáló Vaianát indítják.

Persze nem hagyja magát a Pixar (Szenilla nyomában), a DreamWorks (Trollok, Kung Fu Panda 3), az Illumination (A kis kedvencek titkos élete) és a Blue Sky (Jégkorszak: A nagy bumm) sem, de nagy esélyesnek tartják a Laika stúdió idei csodáját, a Kubo és a varázshúrokat is, amely akár a dobogó legfelső helyét is megszerezheti. Íme a nevezettek névsora: 

25 April
A kis herceg
A kis kedvencek titkos élete
A messzi észak
A vörös teknős
Angry Birds - A film
April and the Extraordinary World
Bilal: A New Breed of Hero
Életem Cukkiniként
Énekelj!
Fantomfiú
Gólyák
Jégkorszak: A nagy bumm
Kubo és a varázshúrok
Kung Fu Panda 3
Miss Hokusai
Monkey King: Heros is Back
Mustafa & the Magician
Münó, a holdbéli manó
Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV
Showtime!
Szenilla nyomában
Trollok
Vaiana
Virsliparti
Your Name
Zootropolis - Állati nagy balhé

Ti melyik animációs filmeket tennétek bele a jelöltek közé? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.