Hirdetés

Jön a Rossz anyák mellékszála, a Rossz apák

|

A nyár egyik nagy slágere a Rossz anyák című vígjáték volt, amelyben Mila Kunis, Kristen Bell és Christina Applegate szórakoztatták az édesanyákat. A sikerre való tekintettel miért ne lehetne ugyanezt megcsinálni férfiakkal is?

Hirdetés

A Rossz anyák mindösszesen 20 millió dollárból készült, viszont - most kapaszkodjatok meg - több, mint 170 millió dollárt termelt nemzetközi szinten az STX Entertainmentnek, így nem is lehetett kérdés, valahogy folytatni kell, ám nem egy második résszel (bár azt se zárjuk ki).

Hirdetés

Az STX bejelentette, hogy jön a Mila Kunis nevével fémjelzett Rossz anyák mellékszála, a Bad Dads, avagy magyarul előreláthatóan Rossz apák, amelyben a faterokra terelődik a sztori. A további részleteket egyelőre homály fedi, azonban a stúdió megígérte, hogy hamarosan ellát minket minden információval.

Azt is kijelentette, hogy míg sok kiadó a drágább folytatásokban látja a siker kulcsát, ők inkább kibővítenek egy brandet. Ez a sajtóközlemény szerint egy rakat spin-offot, tévés projekteket és hasonló nyalánkságokat jelent a nézők számára. 

A Rossz apák a tervek szerint 2017. július 14-én kerül a mozikba. Ti kit látnátok szívesen a csapatban? Egy Chris Pratt-Channing Tatum-Paul Rudd trió esetleg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.