Hirdetés

Besegített egy magyar kórháznak Ruby Rose

|

A Batwomant alakító színésznő igazi hősnek bizonyult.

Hirdetés

Az ausztrál színésznő egy filmforgatás miatt hazánkban töltötte az elmúlt néhány hetet, ám igazán csak akkor figyelt fel rá a sajtó, amikor egy kisebb szerencsétlenséget követően el kellett látogatnia az Uzsoki utcai kórházba. Ruby Rose Instagram oldalán közvetítette a számára egy horrorfilm díszletét megidéző élményeit, és a megrázó képsorokat követő alapos alapos kutatómunkája után elhatározta, tenni fog valamit a magyar egészségügy állapotáért. 

Hirdetés

Most már tudjuk, hogy valóban komolyan gondolta az egy héttel korábban tett kijelentését, ugyanis miután utánajárt, hogy mire lenne legnagyobb szüksége a helyi intézményeknek, egy nagy rakás orvosi felszerelést és játékot vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház számára. Erről az akcióról szintén beszámolt Instagram-történetében, amiből kiderült, hogy 150 ágynemű mellett székekkel, papírtörlő-adagolókkal, papírlepedőkkel és még sok ehhez hasonló elengedhetetlen kellékkel támogatta a kórházat, és mivel az ünnepeket különösen nem jó buli ilyen helyen tölteni, egy játékokkal púposra telepakolt bevásárlókocsi képével együtt osztotta meg a fentieket. 

A  Meg - Az őscápa, a Tökéletes hang 3., a John Wick 2. és az xXx: Újra akcióban című filmekből ismerhető Ruby Rose egy napja hagyta maga mögött Magyarországot, akire csak hálával tudunk gondolni, elvégre ittlétével határozottan szebbé tette sokak karácsonyát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.