Hirdetés

Sam Mendes dirigálja James Bondot

|

A Mail Online munkatársa mikrofon végre kapta a csodaszép Kate Winslet színésznőt, aki tudniillik Sam Mendes asszonykája, és Kate beszámolt férjurának új munkájáról.

Hirdetés

Szerinte Sam Mendes (Amerikai szépség, A szabadság útjai, Börnyakúak, Továbbállók) megkapta a 23. James Bond film rendezésének jogát, és valamikor 2011 végén meg is kezdődhet a forgatás, amiért az egész család Angliába költözik ideiglenesen. Nagy esély van rá, hogy a pletykákkal ellentétben véletlenül sem lesz fekete James Bond ügynökünk (hamarosan jön a hír, hogy a CineStar egyik főszerkesztője rasszista?!), helyette a már bizonyított Daniel Craig tér vissza, Judy Dench-hel az oldalán. A Bond filmek esetén legendássá vált Barbara Broccoli immáronrendkívül sokadszorra végzi a produceri teendőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.