Hirdetés

Samuel L. Jackson Garfield apja lesz az új filmben

|

Chris Pratt Garfieldje nem akármilyen apafigurát kapott.

Hirdetés

Tavaly novemberben számoltunk be róla, hogy új animációs Garfield film készül, melyben Chris Pratt fogja kölcsönözni a híres kitalált macska hangját. Azóta nem sok minden történt a projekt háza táján, de a mostani fejlemény után máris az "ígéretes filmek" között találja magát az új próbálkozás.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Samuel L. Jackson is csatlakozott a stábhoz, méghozzá Garfield apjának, Vicnek a szinkronhangjaként. Jackson érkezése már önmagában nagy durranás, de az még izgalmasabb, hogy Vic karaktere egy teljesen új figura lesz, aki sem a képregényekben, sem a korábbi animációs adaptációkban nem tűnt fel.

A két színész már a Marvel Filmes Univerzumból ismerheti egymást, igaz idáig kevés közös szerepük volt ott. A közösködést most a Garfield filmen keresztül pótolhatják, méghozzá egy intenzívebb apa-fia szerepkörben, aminek végeredményét 2023 novemberében csodálhatjuk majd meg a mozikban.

Ti örültök Jackson castingjának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.