Hirdetés

Chris Pratt lesz Garfield a legújabb animációs filmben

|

A sztár a hangját kölcsönzi majd a közkedvelt karakternek.

Hirdetés

2018-ban hallottunk először arról, hogy új animációs filmet tervez készíteni a jogokat birtokló Alcon Entertainment stúdió a Sony-val összefogva a világhírű képregénymacskáról, Garfieldról, amikor kiderült, hogy Mark Dindal (Csodacsibe, Eszeveszett birodalom) lesz a rendező. Azóta viszont tetszhalott állapotban sínylődött a projekt, és egyre inkább úgy tűnt, hogy végül el sem készül a film. 

Hirdetés

A minap azonban végre életjelet adott magáról az alkotás, méghozzá nem is akármilyent. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a készítőknek egy igazi világsztárt sikerült megszerezni a főszereplő macska megszólaltatására Chris Pratt személyében. A színész ezzel rövid időn belül a második világhírű karakter hangjára írhatott alá, hiszen szeptemberben derült ki, hogy ő lesz Mario hangja is a Nintendo felügyelete alatt készülő Super Mario Bros. filmben.

Premierdátumot viszont továbbra sem kapott a film, így nem tudjuk, hogy mikor nézhetjük meg Garfield legújabb kalandját.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.