Hirdetés

A The Predator lesz a széria legfélelmetesebb darabja?

|

A rendező magabiztos kijelentéssel élt a The Predator legújabb kedvcsinálójában, ahol vele együtt a színészek is elmesélik, hogy mit gondolnak a hamarosan mozikba kerülő filmjükről.

Hirdetés

Akciódús előzetesek után mi is bizakodva várjuk a Vasember 3 és a Rendes fickók rendezőjének Predator filmjét, amelyben a ragadozó ismerős látványa mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay és Thomas Jane. A film 2018. szeptember 13-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

A The Predator legújabb kedvcsinálójában a fent felsorolt színészek és maga a rendező, Shane Black nyilatkozik arról, hogy milyennek is látják a franchise legújabb filmjét. Black elmondása szerint ez lesz a legijesztőbb darabja a Predator filmeknek.

Megszavazzuk Shane-nek a bizalma?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.