Hirdetés

Brutális második szinkronos előzetesen a The Predator

|

A vadászat tovább fejlődött a The Predator új, magyar trailerében.

Hirdetés

Shane Black új Ragadozó filmjében lesz kakaó bőven. A második trailer legalábbis igen meggyőző. Van itt bőven vérengzés, csípős egysorosok és egy brutálisan nagy Ragadozó, aki eljött, hogy levadásszon mindent és mindenkit. Nem szeretnénk abba a csapdába esni, hogy az előzetes hatására felemeljük a film elé állított elvárásainkat, de annyit mindenképpen leszűrnénk, hogy végre nem tűnik feleslegesnek ez a reboot.

Hirdetés

A The Predator egy kifejezetten impozáns színészgárdát vonultat fel, amelyet olyan aktorok alkotnak, mint Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key és Alfie Allen. Shane Black filmje 2018. szeptember 13-án érkezik a mozikba. Íme a trailer:

Szinkronos: 

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.