Hirdetés

Star Wars VIII - Carrie Fisher befejezte a jeleneteit

|

Carrie Fisher halála után a döbbenetet követően egyből az a kérdés lebegett a rajongók szeme előtt, hogy vajon láthatjuk még őt utoljára a következő Star Warsban? A válasz röviden: igen.

Hirdetés

Mikor felröppent a szörnyű hír, hogy Carrie Fisher szívrohamot kapott egy repülőjáraton és még a kórházba menet is próbálták újraéleszteni, a filmkedvelők aggódni kezdtek, hogy nem láthatjátok többet kedvenc hercegnőjüket. Majd jött az értesülés, hogy stabilizálódott az állapota és kicsit fellélegzett a világ, ám végül mégiscsak tragikus volt a végkifejlet. 

Hirdetés

Carrie Fisher 60 éves korában eggyé vált az Erővel, azonban nem a Star Wars: Az ébredő Erőben mutatkozott utoljára a filmvásznon. A Variety információi alapján a színésznő már leforgatta a Star Wars VIII-as jeleneteit, mielőtt elhunyt, így 2017. december 14-én még egyszer utoljára Leiaként láthatjuk majd Rian Johnson (Looper) rendezésében. Fisher a pletykák szerint jóval nagyobb szerepet kapott a nyolcadik epizódban, mint a korábbiban, ám halála miatt értelemszerűen a LucasFilmnek és a Disney-nek ki kell találnia valami megoldást a Colin Trevorrow által rendezendő Star Wars 9 esetében, amelynek forgatására 2018-ban kerül majd sor. 

A színésznőnek van egy visszatérő szerepe az Amazon/Channel 4 vígjátéksorozatában, a Catastrophe-ban is, amelyben Rob Delaney karakterének édesanyját alakítja. A harmadik évad forgatását már befejezték Fisherrel, amely tavasszal kerül adásba és már be is rendelték a negyedik etapot, de az sajnos már Carrie nélkül készül el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.