Hirdetés

Sylvester Stallone szívbemarkoló drámát rendez

|

Sylvester Stallone ismét a kamera másik oldalán csillogtatja meg tehetségét, ugyanis ő dirigálja le a Tough as They Come című, háborús veteránról szóló drámát, amelynek főhőse a Star Wars: Az ébredő Erő főgonosza lesz.

Hirdetés

A Rocky filmeken, az első Feláldozhatón és a John Rambón kívül Sly nem sok filmet jegyez rendezőként (és azok sem tartoznak a legjobb munkái közé), ugyanakkor Travis Mills szívhez szóló története olyan alapanyag, amellyel nehéz lenne hibázni, pláne ilyen stábbal. 

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján Stallone egyik új projektje a Tough as They Come című életrajzi dráma lesz, amelyből Travis Mills főtörzsmester tragédiáját ismerhetjük meg az általa írt bestseller memoár feldolgozásában. A férfi Afganisztánban szolgált és az egyik bevetése közben bomba robbant mellette, ami miatt amputálni kellett a végtagjait. Mills azonban nem adta fel. Hatalmas lelkierejének, valamint a családja támogatásának köszönhetően felépült és mára már másokat inspirál. A projekt a 20th Century Fox égisze alatt valósulhat meg, a főszerepet pedig a Star Wars: Az ébredő Erő Kylo Renje, Adam Driver vállalta be. 

Stallone nem csak megrendezi, de szerepelni is fog benne, méghozzá Mills apósát, Craig Buckot kelti életre, aki a tragédia előtt és után is végig támogatta vejét - ez a kapcsolat szolgáltatná a Tough as They Come lényegét. Érdekességként muszáj megemlítenünk, hogy a film alapjául szolgáló 2015-ös memoár bevezetőjét Gary Sinise írta, aki alapítványt is létrehozott a veteránoknak, így könnyen megeshet, hogy ő is cameózik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.